DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4CH, sprejme napredne mikro krmilna enota, to moči sprejemati DMX-512 standardni digitalni kontrolni signal, ki ga mednarodno široko. Spremembe signal sem

Podrobnosti izdelka

HX-DMXBM-4CH
DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH, sprejme napredne mikro krmilna enota, to moči sprejemati DMX-512 standardni digitalni kontrolni signal, ki ga mednarodno široko. Spremembe signal v PWM signal nadzor aktivirati LED svetilko. Lahko priključite tudi digitalni konzoli DMX spremeniti svetlobo ali vsak dinamični učinek. Poleg tega, ko dekoder ni povezan s konzolo DMX, se lahko uporabijo kot krmilnik sinhrono. To pomeni, da lahko sinhrono nadzirate število sprejemnikov in LED luči.

Značilnosti:

●Če DMXBM-4CH je konstantno napetost dekoder, sprejeti mednarodni priljubljena DMX512 standardni digitalni kontrolni signal, spremeniti to v PWM signal za pogon LED svetilke, ki se uporabljajo za različne konstantno napetost LED svetilke, kot so RGB LED modul, luči, string luči, itd.
●DMX dekoder lahko nadzira DMX mojster, in lahko dekoder priključite signalna linija še naprej razširiti kanalov do 512, sčasoma lahko dosegli več sprememb v veljavi.
●except naslovu ročno nastavitev z DIP stikalo, je tudi lahko dodeli naslov samodejno, ko so vsi dešifrirati DIP stikalo vse "0".
●Če ni mojster, DMXBM dekoder lahko uporablja tudi kot sinhronizirajo krmilnikom, vsi so lahko sinhronizirate delo kot sinhronizacijo-delo-sistem ko povezan z RJ45.
●Ko uporablja samostojno, DMXBM se lahko uporablja tudi kot normalno RGBW krmilnik, z 9 načinov skupaj.
●In, da bi dosegli sinhronizacijo več LED svetilk, signal repetitor lahko uporabijo.
●There kanali za RGB izhod, vsak omogoča največji tok 4A.
●2-letno garancijo.

Tehnične parametre

Delovna temperatura

-20-60℃

Napajalna napetost

DC12 ~ 24V

0utput

4 kanalov

Povezovanje način

skupno anodo

Zunanje dimenzije

L164 * W65 * H40 mm

Velikost pakiranja

L183 * W82 * H60 mm

Neto teža

360g

Bruto teža

410g

Proizvodnja siva

RGB vsak 256 ravni

Trenutna izhodna

< 4A(each channel)

Izhodna moč

12V: < 192W, 24V: < 384W

Specifikacije vmesnikov

Smer za uporabo

Ta izdelek je v skladu z DMX512 protokola, ter združljiv samodejno Indeksiraj naslavljanje in ročno vzpostavitev naslov.
1. Vsaka univerzalne krmilnika DMX zavzema 4 DMX naslove. Sprejme 2 načine kodo stikalo nastavite naslov. Pri sprejemanju samodejno Indeksiraj naslavljanje, vsa stikala so "off" stanje. Pri sprejemanju kodo stikalo nastavite naslov, 10 bit(FUN) je "off" stanje in drugih 9 bitov arebinary vrednost kode stikalo, ki se uporabljajo za vzpostavitev DMX začetni naslov številka. Prvi bit je najnižji red bit, in devetega je najvišji bit reda. Ki lahko nastavitev šifer 511 naslov. DMX začetni naslov številka je enaka vsoti 1. 9. bit. Če Premakni dol en košček kode stikalo ("O" iz "1"), lahko dobite placevalue ta bit. Če premaknete (niz "0"), v placevalue je 0. Na primer: Če želite nastaviti DMX začetni naslov številka za 73, naj dam dol 7, 4. in 1. košček kode stikalo za "1", in drugi za "0", potem je placevalue vsota 1. 9. košček 64 + 8 + 1. Kar pomeni, da je DMX512 začetni naslov številka 73. (Korespondence pokliče kodo položaj je, kot sledi)
Na izbiro kanala Dial-line Package(DIP) stikalo:

1. primer 1:

Kot slika 1, vzpostaviti DMX začetni naslov številka za 37, premaknite dol 6, 3, 1. bit za "1", drugih za "0". Potem je placevalue vsota 1. 9. košček 32 + 4 + 1, kot je za 37.

2. primer 2:

Kot slika 2, vzpostaviti DMX začetni naslov številka za 328, premaknite dol 9, 7, 4. košček za "1", drugih za "0". Potem je placevalue vsota 1. 9. košček 256 + 64 + 8, kot je za 328.


Druge funkcije smer za uporabo

1. test funkcija:
Signal zaznavanja način: ko FUN (10) = OFF, in sprejema glavne nadzorne konzole DMX512 signal, bi zeleni signal svetlobe na zunanji ovoj twinkle hitro. Trenutno stanje svetilke nadzira konzoli. Kdaj zabavno (10) = naprej, bi upočasnili hitrost svetlobe zeleni signal. Tokrat stanje svetilke nadzira naslovljivi stikalo. Ko je "Zabavno" = "Naprej", test funkcija kot slika 3:
1-9 izklopite: črna
Stikalo 1 = ON: rdeča
Stikalo 2 = ON: zelena
Stikalo 3 = ON: modra
Stikalo 4 = ON: rumena
Stikalo 5 = ON: vse v redu
Prehod 6 = ON: Flash
Stikalo 7 = ON: živčen spreminjanje

Stikalo 8 = ON: vse barve postopno spreminjanje
Preklop 9 = ON: teče

2. hitrost izbira živčen spreminja in postopno spreminjanje učinek:
Kdaj zabavno (10) = naprej, in 6 ali 9. košček, se za "O", stikalo 1 do 5 so na voljo razred hitrosti. Obstaja 6 razredov altogether.1-7 izklopite: 0 Ocene od hitrosti
Stikalo 1 = ON: 1 razred hitrosti
Stikalo 2 = naprej: 2 stopnje hitrosti
Stikalo 3 = ON: 3 stopnje hitrosti
Stikalo 4 = ON: 4 stopnje hitrosti
Stikalo 5 = ON: 5 stopenj hitrosti

Kot slika 4, ko so vse stikala "ON", ob istem času, več vrednost velja kot dokončen. Dekoder je teče test funkcija. Spremenljivo hitrostjo je 5. Poleg tega, ko signal indikator (zeleno) počasi, hitro teče vgrajen program učinkovitosti dekoder. Ko dekoder dobi DMX signal, bo hitro trenutek kazalnik signala.

Tipične aplikacije

Informacije o izdelku za dajanje nalog

Ime izdelka

Številka artikla

DMX512 dekoder

HX-DMXBM-4CH

Povpraševanje